Новини от индустрията

Машина EMS HIEMT за домашна употреба

2023-01-10

EMS HIEMT за домашна употреба използва принципа на електромагнетизма, който може да осигури безопасно и удобно лечение за отслабване и натрупване на мускули. Една сесия е еквивалентна на 200 коремни преси и лицеви опори.


Използването на EMS HIEMT може да осигури безболезнено, безопасно и ефикасно лечение. Задоволителни резултати се постигат след 3-6 процедури.


EMS HIEMT е идеален за тези, които не са заети с работа, нямат време или са уморени да спортуват. Ние правим някои преносими машини с две дръжки, които са идеални за домашна употреба.


Ние сме производител от Пекин, Китай, можем да предложим много ниска цена, цената е под 2000 USD, някои дори под 1000 USD, включително доставка до всяка страна. Можете да завършите лечението сами у дома, не е необходимо да ходите в салон за красота или център за отслабване или фитнес.


Добре дошли да се свържете с нас, за да получите повече информация и най-ниската фабрична цена за EMS HIEMT.
https://api.whatsapp.com/send?phone=+8615311953625&text=Здравей
имейл: info@leongbeautymed.com




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept